zaterdag 20 oktober 2012

Lekker creatief doen!

De meiden van Pink Lemon zijn echte knutselmeiden. Lekker creatief bezig zijn is echt ons ding: knutselen of bakken, wij lopen er warm voor! Vandaag delen we een aantal leuke do-it-yourselfs met jullie!

We hebben vandaag maarliefst vier verschillende tips voor jullie. De eerste is super creatief en van de overige drie krijgen we lekkere trek!

donderdag 11 oktober 2012

Recept: Chocolade Crème Brûlée

Welke vrouw houdt er nu niet van chocolade? Wij hebben er in ieder geval nog nooit een ontmoet! Vandaar dat we jullie vandaag verwennen met een heerlijk recept voor Chocolade Crème Brûlée, hmmmm!!

donderdag 4 oktober 2012

Pink Lemon Kookboekjes

Sta jij ook het liefst de hele dag in de keuken? Lekker koken, bakken, mixen en smeren, wij in ieder geval wel! Ook als je nog niet zo'n ervaren keukenprinses bent kun je de lekkerste dingen op tafel zetten, met behulp van onze kookboekjes denkt iedereen dat je een ware chef-kok bent!

Speciaal voor jullie hebben wij in onze webshop vier super leuke kook- en bakboekjes. En ze zijn ook helemaal niet duur! Lees snel verder om te kijken waar wij bij Pink Lemon zo enthousiast over zijn!