maandag 24 september 2012

Smullen van heerlijke sapjes!

Soms heb je van die dagen dat je zin hebt is iets zoets, of juist iets hartigs. Bij Pink Lemon hebben wij een manier bedacht op die lekkere trek te stillen op een wel heel gezonde manier: met verse sapjes en smoothies! Wij verklappen je een paar heerlijke recepten, kijk je mee?

‘Goed voor je huid’-sap
Tja, wie wil er nu geen zachte, stralende en gezonde huid? Als je regelmatig dit sapje drinkt zal je zien dat je huid er echt van profiteert! Voor dit wonderdrankje moet je sinaasappelsap, komkommer en een beetje gember met elkaar mixen. Good luck!

Groene ‘energie’ smoothie
Een bom van vitamine en antioxidanten, waardoor je meer energie krijgt en je jezelf een stuk lekker gaat voelen. Ook een fijne oplossing op de dagen dat je ’s avonds niet zo veel groente eet. Om deze vitamineboost op tafel te zetten heb je sinaasappelsap, wortel en spinazie nodig.

Chocolade verwennerij
Eerlijk is eerlijk, soms heb je als vrouw zijnde nu eenmaal een enorme behoefte aan chocola! Deze (super ongezonde!) chocolade smoothie is dan echt verrukkelijk! Je hebt alleen een halve chocoladereep, twee scheppen chocoladeijs, melk en ijsblokjes nodig.

Zomerse fruitmix
De regen wint het inmiddels steeds vaker van de zon, maar om de zomer nog een beetje in je bol te houden kun je heerlijke fruitsapjes drinken. Nog hartstikke gezond ook! Je kunt helemaal zelf bepalen wat voor fruit je gebruikt: wij gaan het liefst voor sinaasappelsap, banaan en bosvruchten! Hmmmm! Een andere lekkere, exotische, combi is ananas, banaan, mango en aardbeien.



Nog meer ideeën op doen om thuis de allerlekkerste sapjes te maken? Schaf dan zeker de Sap & Smoothie Bijbel aan uit de Pink Lemon Webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten