vrijdag 7 september 2012

Workshop: Pimp My Theemuts

Dat de dames van Pink Lemon echte theeleuten zijn hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Het is dus ook geen verrassing dat Pink Lemon als allereerste met de Pimp My Theemuts workshop aan kwam zetten. Drink je graag thee, en heb je hem het liefst gewoon lekker warm? Dan is deze workshop absoluut ook iets voor jou!


Bij de Pimp My Theemuts workshop krijg je een lekkere grote theemuts die je mag versieren met allerlei verschillende materialen. Stoffen, kralen, lintjes, bling bling of flosjes.. Je kunt het zo gek niet bedenken en het ligt voor je klaar!
Na afloop mag je je super mooie, gepimpte theemuts uiteraard mee naar huis nemen. Zo blijft je thee niet alleen lekker warm de hele avond, maar heb je ook nog eens een mooie eyecatcher op tafel staan! 
De Pimp My Theemuts workshop kost 36,00 euro en kun je gewoon telefonisch of tijdens een bezoekje aan de lunchroom vooraf reserveren. 
Ga je liever thuis aan de knutsel? Dat kan natuurlijk ook! In de Pink Lemon Webshop kun je namelijk super leuke Pimp My Theemuts pakketten bestellen. Je krijgt dan de theemuts, naald, draad en allerlei tierlantijntjes om je muts mee te versieren! Gezellig met vriendinnen rond de eettafel knutselen en kwebbelen, dat wordt zeker weten een leuke middag!
Kijk voor andere workshops op onze site, we hebben nog veel meer leuke doe-dingetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten