vrijdag 14 september 2012

Gezellig, Zonnig Picknicken!


Het herfstweer dringt weer langzaam door en de regen komt steeds regelmatiger voorbij. Maar gelukkig mogen we hier en daar ook nog genieten van een mooie, zonnige dag! Daar moeten we dan natuurlijk wel van profiteren, en hoe kan dat nu beter dan met een picknick?  

De dames van Pink Lemon halen op een zonnige dag graag te picknick tevoorschijn! En met deze tips weten we zeker dat ook jij staat te popelen om een gezellig plekje in het park of op het platteland op te zoeken. 

Wat mee te nemen op een picknick?
· Bordjes
· Bestek
· Bekertjes
· Iets te drinken
· Iets lekkers om te eten

Bij picknicken hoort natuurlijk iets lekkers. Dus schuif Sonja een dagje aan de kant en vul je picknickmand met zoete cupcakes, chocolaatjes en lekkere sandwiches! Je kunt ook flink uitpakken met een bubbelende prosecco (of een vrolijke Jip&Janneke champagne!).
Om het vullen van de picknickmand iets makkelijker te maken hebben we de leukste items uit de PinkLemon shop voor je op een rijtje gezet:

1. Vrolijke servetten met een rood/wit geblokte print. Een absolute must-have voor de knoeiers onder ons! €1,00 per 10 stuks.
2. Deze opvallende roze beker mag ook zeker niet ontbreken! Waar zou je anders al je lekkere drankjes uit moeten drinken? Hij is er overigens ook in blauw, groen, rood en wit. €1,50 per stuk.
3. Een picknick zou geen picknick zijn zonder cupcakes. En met de zelf cupcakes maken set uit onze shop vul je de mand in een handomdraai met 6 heerlijke cakejes! Voor €10,00 krijg je de ingrediënten, versieringen, bakvormpjes en kleurstof.
4. Met de sap&smoothiesbijbel maak je thuis alvast allerlei sapjes om mee te nemen. Gezond & lekker! €9,00 per stuk.
5. In deze kleine bakvormpjes kun je een hartige quiche maken of misschien wel een fruitige appeltaart. Alles kan! €4,00 per 10 stuks.
6. Deze frietvorkjes komen ook altijd wel van pas. Handig voor het op smikkelen van een stukje taart of een bakje vers fruit! €0,50 per 20 stuks.
7. Met deze gekleurde bordjes wordt je picknick zeker een feest! Nu in de sale, €6,00 voor 6 stuks.
Heb je geen tijd om een hele picknick voor te bereiden, of wil je liever snoepen van ‘Pink Lemon lekkers’? Daar hebben we natuurlijk ook aan gedacht! Bij mooi weer kun je in de lunchroom van Pink Lemon namelijk een goed gevulde picknickmand bestellen voor €18,50 (wel even reserveren van tevoren)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten