zaterdag 20 oktober 2012

Lekker creatief doen!

De meiden van Pink Lemon zijn echte knutselmeiden. Lekker creatief bezig zijn is echt ons ding: knutselen of bakken, wij lopen er warm voor! Vandaag delen we een aantal leuke do-it-yourselfs met jullie!

We hebben vandaag maarliefst vier verschillende tips voor jullie. De eerste is super creatief en van de overige drie krijgen we lekkere trek!

  PIMP MY THEEMUTS
Jullie kennen vast onze workshop 'pimp my theemuts' wel, hartstikke leuk en gezellig! En helemaal super: je kunt hem nu ook zelf thuis doen! Het 'pimp my theemuts' pakket is te koop in roze en blauw.

CUPCAKES MAKEN
Zelf cupcakes maken is mega leuk, en lekker! Eerst kokkerellen in de keuken en daarna alles zelf opsmikkelen, hmmm! Je kunt het cupcakes pakket kopen voor maar 10 euro!

TAART MAKEN
Ben je niet zo van de kleine cupcakes, en heb je liever gelijk een flinke taart? Dat kan natuurlijk ook. Het taarten pakket bevat alles wat je nodig hebt en kost maar 23,50 euro.

THEELEPEL KOEKJES
Geen zin om steeds lepeltjes af te wassen? Dan bak je toch gewoon eetbare lepeltjes? Met onze theelepel vormpjes kun je theelepelkoekjes bakken (maar je kunt ook chocolade lepeltjes maken!). Een vorm voor zes lepeltjes kost 6 euro.

1 opmerking:

  1. We vonden het erg gezellig gisteren. Een kort verslagje en jullie foto staat op mijn blog!!

    BeantwoordenVerwijderen