donderdag 4 oktober 2012

Pink Lemon Kookboekjes

Sta jij ook het liefst de hele dag in de keuken? Lekker koken, bakken, mixen en smeren, wij in ieder geval wel! Ook als je nog niet zo'n ervaren keukenprinses bent kun je de lekkerste dingen op tafel zetten, met behulp van onze kookboekjes denkt iedereen dat je een ware chef-kok bent!

Speciaal voor jullie hebben wij in onze webshop vier super leuke kook- en bakboekjes. En ze zijn ook helemaal niet duur! Lees snel verder om te kijken waar wij bij Pink Lemon zo enthousiast over zijn!

 
Het allerbeste bakboek aller tijden! Alle taarten en cupcakes die hierin staan zijn super lekker, daar kun je echt de blits mee maken. Wij bij Pink Lemon zijn echt helemaal fan van dit boekje. Maar niet alles zelf opeten hoor, we weten uit ervaring dat dat erg verleidelijk is!

 Sap & Smoothie Bijbel

Alle sapjes die je maar kunt bedenken staan in dit boek. Gezond, ongezond, fruit, groente.. noem het maar op! Waar je ook trek in hebt, deze bijbel heeft een heerlijk idee voor je!

Verrukkuluk vers

Prachtig boek met heerlijke recepten zoals een frambooschocoladetaart (hmmmmm)! Dus heb je zin om de keuken in te duiken en te gaan bakken? Dan is dit boekje toch wel een echt must-have. Wij zijn in ieder geval al fan!

 ZTRDG Keukentafelboek

Vers van de Pers: het keukentafelboek. Een boek van ZTRDG, wat de boer wel kent. Vol met recepten, verhalen, helden en adressen. Erg leuk en bijzondere verhalen en recepten. Leuk om mee te koken, maar ook leuk om gewoon te lezen!
Ps. Pink Lemon staat er ook in!




Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan? Neem dan snel een kijkje in onze webshop om een van deze leuke boeken aan te schaffen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten